φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα

φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ιεράπετρα
Καλαντζάκης, Σακαδάκη και η Φιλαρμονική

Την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Ιεράπετρας σηματοδότησε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της πόλης. 

Η έναρξη για τη γιορτινή βραδιά δόθηκε από τη Φιλαρμονική του Δήμου και στη συνέχεια έπειτα από το καλωσόρισμα της προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μαρίας Σακαδάκη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης έδωσε το σύνθημα για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ακολούθησε η φαντασμαγορική συναυλία με το συγκρότημα Onirama και με το ενθουσιώδες κοινό να απογειώνει την εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους και δήλωσε:

«Στον Δήμο Ιεράπετρας σταθεροί στην προσπάθειά μας για καθιέρωση μεγάλων εορταστικών εκδηλώσεων ετοιμάσαμε για σας, για ακόμα μία φορά ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των περσινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε, δε θα μπορούσαμε να μην συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, ανταποκρινόμενοι στις υψηλές προσδοκίες που οι ίδιοι δημιουργήσαμε.

Ευχαριστώ το προσωπικό του Δήμου Ιεράπετρας, τον εμπορικό σύλλογο Ιεράπετρας, τους συλλόγους και φορείς του Δήμου, τη Φιλαρμονική του Δήμου, την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα Μαρία Σακαδάκη, τους αντιδημάρχους, τους χορηγούς και όλους όσους συνεργάστηκαν και συνέβαλαν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της αποψινής βραδιάς καθώς και όλων των εορταστικών εκδηλώσεων που ακολουθούν στις οποίες σας καλώ να συμμετέχετε.

Δεν μπορώ φυσικά να μην ευχαριστήσω και όλους εσάς που δίνετε το παρόν και με τον έκδηλο ενθουσιασμό σας ενισχύετε καθοριστικά τον εορταστικό παλμό των ημερών.

Εύχομαι σε όλους και σε όλες, μικρούς και μεγάλους, συνδημότες και επισκέπτες του Δήμου μας, Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!»